Wanneer je graag voetbalt, dan weet je dat het meestal goed gaat. Oké, je verliest misschien wel eens een wedstrijd, maar over het algemeen stapt iedereen weer in tact van het veld. Maar soms spelen de frustraties, van beide kanten, hoog op en wordt er een doodsschop uitgedeeld. Nu kun je natuurlijk denken dat dat nu eenmaal bij het voetbal hoort, dat iedereen wel eens pijn heeft na een wedstrijd, maar het kan grote gevolgen hebben. Het kan immers zomaar zijn dat je je scheenbeen breekt. Dat kan een flink aantal maanden gips, operaties en revalidatie opleveren. Maanden waarin je niet aan het werk kunt en dus inkomsten mis loopt. Dit is hét moment om Letselschade Advocaat Alkmaar of, als dat dichterbij is, Letselschade Advocaat Amsterdam in te schakelen.

Letselschade Advocaat Alkmaar zorgt voor jou

Jij hebt immers voldoende om je mee bezig te houden. Je moet wéér een operatie ondergaan, nog weer een paar weken gips en dan revalideren. Aan werken kom je gewoon niet toe, laat staan aan het proberen te achterhalen waar je terecht kunt om je letselschadevergoeding te eisen. Letselschade Advocaat Alkmaar weet precies welke wegen bewandeld dienen te worden en hoe jouw claim ingediend moet worden. Letselschade Advocaat Alkmaar schakelt, indien nodig, zelfs externe deskundigen in om zo voor jou de beste vergoeding te krijgen.

Letselschade kan een grote impact hebben

Zoals bijvoorbeeld in het geval van bovenstaand voorbeeld: jij mag graag een balletje trappen in het weekend, maar door de week ben je ZZP'er en ben je stratenmaker. Wanneer je dan je been op een nare manier breekt, dan heb je niet alleen te maken met de tijd die het weer duurt voor je weer aan de gang kan. Het kan zomaar zijn dat je nooit meer een straatje kunt leggen. Dit werk is immers zwaar en belast precies je benen. Je zult dan moeten gaan omscholen of op zoek naar een andere baan of bron van inkomsten. Je kunt niet zomaar 1-2-3 overstappen en dus mis je inkomsten. Letselschade Advocaat Alkmaar kan je daarbij ondersteunen.

Maar het is toch maar een spelletje?

Natuurlijk is voetbal maar een spelletje, een leuk tijdverdrijf. Maar als je dan gewond raakt en een tijd uit de running bent, dan is het wel zo fijn dat je weet dat je terecht kunt bij Letselschade Advocaat Alkmaar. Deze ervaren advocaten zullen in overleg gaan met de verzekering van de tegenpartij en er zo voor zorgen dat jij verder kunt met je leven.

Leave a comment