Lactose-intolerantie is een aandoening waarbij je lichaam geen lactase kan produceren, het enzym dat lactose afbreekt. Lactose is de suiker die voorkomt in melk en andere zuivelproducten. Als je last hebt van lactose-intolerantie, kun je klachten krijgen na het eten of drinken van producten met lactose. Deze klachten variëren van een opgeblazen gevoel en buikpijn tot diarree en misselijkheid. Het zorgt voor een enorme vraag naar lactosevrij eiwitpoeder, om toch de voordelen te ervaren van eiwitshakes. De meeste mensen denken dat eiwitten shakes en poeders alleen voor bodybuilders zijn, maar dit is niet waar. Er zijn veel voordelen voor iedereen die regelmatig een eiwitshake drinkt. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren, dus het is logisch dat als je meer eiwitten binnenkrijgt, je ook meer spiermassa kunt opbouwen. Eiwitshakes helpen je om naast je normale dieet extra eiwitten binnen te krijgen, wat betekent dat je sneller spiermassa kunt opbouwen of behouden. Steeds vaker gebruiken sporters eiwitshakes met lactosevrij eiwitpoeder en pre-workout van House of Nutrition, maar waarom eigenlijk? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vraag. 

Waarom kiezen voor eiwitshakes?

Als je een eiwitshake neemt, krijg je meer eiwitten binnen dan wanneer je geen shake neemt. Eiwitten zijn goed voor de spieren, het haar, de nagels, de huid en de organen. Wanneer je genoeg eiwitten binnenkrijgt, voel je je fitter en energieker. Eiwitten helpen ook bij het afvallen, omdat ze ervoor zorgen dat je langer verzadigd blijft.

Eiwitshakes zonder lactose

Lactose is een natuurlijke suiker die voorkomt in melk en andere zuivelproducten. Mensen met lactose-intolerantie kunnen geen of slechts heel weinig lactose verteren. Dit komt omdat ze een tekort hebben aan het enzym lactase dat lactose afbreekt. Lactose intolerantie is daarom ook wel bekend als 'melkzuurziekte'. Meer dan 70% van de wereldbevolking heeft te maken met lactose intolerantie. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor lactosevrij eiwitpoeder. Mensen die lactose intolerant zijn kunnen namelijk vervelende klachten ervaren wanneer ze een shake drinken die lactose bevat. Ben je op zoek naar lactosevrij eiwitpoeder? Dan kan lactosevrij eiwitpoeder van House of Nutrition uitkomst bieden. 

Pre-workout

Pre-workout supplementen zijn voor veel sporters onmisbaar geworden, en dat is niet zonder reden. Wil je graag pre workout kopen? Het zorgt voor meer energie. Daarnaast kun je langer en intensiever doortrainen, en dat is nu precies wat veel sporters graag willen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer sporters genieten van de voordelen die pre-workout van House of Nutrition met zich meebrengt. 

Leave a comment