Apple kan gerekend worden als de toonaangevende producent wanneer het gaat om telefonie. Eén van de recente meesterwerken is de iPhone 12. Het bedrijf heeft maar liefst vier series van de iPhone 12 uitgebracht. Maar als je zo'n hippe iPhone 12 hebt aangeschaft, dan wil je hem natuurlijk beschermen tegen een eventuele val of iets dergelijks. In deze blog lees je meer over de verschillende iPhone 12 hoesjes. 

ITSKINS Spectrum Clear

De ITSKINS Spectrum Clear kan zonder meer gerekend worden tot een uniek en hip iPhone 12 hoesje. Het bijzondere karakter van deze hoes is dat je iPhone 12 efficiënt en effectief beschermd wordt bij een val van tot wel 2m. Dit komt omdat het omgeven is door de bijzondere HEXOTEK 2.0 technologie en intelligente Drop Safe Protection. Daarnaast bevat deze hoes ook nog luchtkussens in de TPU-randen. Ben je al lang op zoek naar zo'n hip iPhone 12 hoesje, dan is de ITSKINS Spectrum Clear er zeker één die in je straatje zal passen. Heb je een iPhone 12 pro max? De ITSKINS Spectrum Clear kan ook gebruikt worden als een iPhone 12 pro max hoesje

iPhone 12 pro max hoesje

De Mobilize Velvet Clutch is ook één van de iPhone 12 hoesjes die je kunt gebruiken. Het gaat hier om een Book Case hoesje en is gefabriceerd aan de hand van hoogwaardige kunstleer. Een andere unieke eigenschap van de Mobilize Velvet Clutch is dat het verschillende opbergvakken heeft. In deze opbergvakken kun je jouw belangrijke pasjes en of briefgeld stoppen. Daarnaast is de Mobilize Velvet Clutch een goed voorbeeld van een modieuze en stijlvolle iPhone 12 max pro hoesje. 

Raptic Shield

Een hoes die je iPhone 12 maximale bescherming zal bieden is het Raptic Shield. Deze hoes staat ook wel bekend onder de naam Defense Shield. Het leuke van deze hoes is dat het is opgebouwd uit drie delen. Samen vormen ze een sterk geheel waardoor je iPhone goed beschermd is. De maximale bescherming uit zich in het feit dat het hoesje in staat is om een iPhone te beschermen tegen een val op beton van tot wel 3 meter. Hiermee is dan alles gezegd voor wat betreft de speciale eigenschappen van het hoesje. Ben je al lang op zoek naar een super stevige iPhone 12 pro max hoesje, dan is het Raptic Shield zeker iets voor jou. En zo zijn er nog een paar andere telefoonhoesjes die je zeker kunt gebruiken voor je iPhone 12. Check vandaag nog de verschillende modellen en plaats meteen je bestelling. 

Leave a comment