Brabant moet gezondheidsschade van bio-industrie laten onderzoeken

Q-koorts van geiten maakt mensen ook ziek

Q-koorts van geiten maakt mensen ook ziek, dus moeten boeren schadevergoeding betalen

Op een debat avond #stopdestank in het Brabantse Deurne,  werden de schadelijke gevolgen van de extreme bio-industrie zichtbaar. Mensen worden ziek van varkensstallen, en andere vormen van intensieve veehouderij. Te veel dieren zijn ziek, krijgen te veel antibiotica en de ziekteverwekkers worden resistent. Dat is wat de bio-industrie ons oplevert. Brabantse boeren gebruiken de meeste antibiotica van Europa. Daardoor kweken ze naast zieke beesten, ook resistente ziekte kiemen. Artsen hebben dan geen geneesmiddel meer, als mensen ziek worden van de boeren bedrijven. Dergelijke boeren, worden door de Rabobank gefinancierd.
Brabantse politici moeten daarom beter wetenschappelijk onderzoek financieren, om de relatie tussen de bio-industrie en zieke Brabanders vast te stellen. Want Politici zijn verantwoordelijk voor de handhaving van een veilige omgeving. Brabant faalt in de handhaving, dus moeten zieke burgers schadevergoeding eisen bij de daders, de boeren.
Er wordt nu te veel gepolderd, terwijl boeren, mensen ziek maken, onder toeziend oog van politici.
Laat politici meer onderzoek betalen, dat zij niet schuldig zijn aan ziekten van Brabanders, en waardoor mensen wel ziek worden.

Op de kaart vallen concentraties van geitenboeren en ziekte en sterfte door Q-koorts op elkaar. Maar vooral vvd en cda politici ontkennen dat er een directe relatie is.
95% van de varkens heeft MRSA ziekte. Hun vlees dat u in de winkel koopt is er mee besmet. Die MRSA bacterie komt aan uw handen als u varkensvlees gaat bakken. Een ontsteking is dan niet te behandelen.

vvd en cda politici ontkennen dat er een relatie is tussen de MRSA ziekte in megastallen en mensen die er mee besmet zijn, en onbehandelbaar worden. Het probleem is dat Brabantse boeren te veel antibiotica gebruiken, want dan verdienen ze meer.
Boeren die zich aan de regels moeten houden, zeggen te weinig te verdienen, dus kijken Brabantse politici weg, en worden hun kiezers ziek.
Onze politici laten zich chanteren door dit soort boeren. En vvd en cda politici ontkennen zelfs dat er een relatie is tussen zieke burgers en zieke dieren.
Eigenlijk zijn de politieke partijen vvd en cda criminele organisaties, want zij organiseren mede dat er te weinig onderzoek gedaan wordt hoe de bedrijven van hun leden, schade bij burgers veroorzaken.

Daarom moet de provincie beter onderzoek betalen, om de relatie tussen ziekte bij burgers en de megastallen te onderzoeken.

Dit bericht is geplaatst in politiek en getagd, , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *