Het eigen verhaal van GroenLinks weer kennen met: Passie, Identiteit en Droom van kandidaat voorzitter Arno Uilenhoet

Kandidaat voorzitter Arno Uijlenhoet heeft in zijn campagne meteen de daad bij het woord gevoegd. In drie opeenvolgende weken riep hij leden op te melden wat zij zelf vinden over hun Passie, Identiteit en Droom voor of over GroenLinks

En dat in een tijd dat het op Linkedin ook al ging over waar de Fractie mee bezig is. Ze lijken ook zelf op zoek naar een gedeelde visie op de toekomst van GroenLinks.

Deze kandidaat voorzitter laat zien dat je daar simpel aan kunt werken. Samen met leden.
Of je as zaterdag Arno of Heleen kiest, dit is een simpele en effectieve aanpak.
Wordt lid van Linkedin, en daarna van de Linkedin GroenLinks groep, dan kun je zelf meepraten, denken en invloed uitoefenen.

Als je lid bent, kun je stemmen in de poll

Mijn Droom is dat de leden van GroenLinks, samen een coöperatie oprichten en daarin een windpark bouwen, en zo te DOEN, wat in de politiek nog niet lukt.

Lokaal zijn GroenLinks leden er al vaak mee bezig, maar nog niet gecoördineerd
Wie durft?
Pak de Wind

Dit bericht is geplaatst in invloed, politiek en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Het eigen verhaal van GroenLinks weer kennen met: Passie, Identiteit en Droom van kandidaat voorzitter Arno Uilenhoet

 1. mirosjabin zegt:

  @ het nieuws van de dag. Ik hoorde vanochtend de mannen al in het bushokje op station Spaarnwoude. ‘ Een vlokje sneeuw….en de NS legt plat!’ zei de man met de monnikmuts, ‘ Het is ellende, ik ben vrijdag al om twee uur naar huis gegaan en het hele circus- NS ging aan mij voorbij!’ zei de betweter met kabouter-punt-muts terug.
  ‘ Ik was om kwart voor zes terug’ zei de eerstgenoemde, brommend.
  Vervolgens werd er gediscussieerd over de directeur van de NS en de chef van Prorail.
  Uiteraard had men het over Zürich, waar een meter sneeuw lag en waar de treinen gewoon op tijd de geplande haltes passeerden.
  De pest met Nederland is….

  Het is niet kaal, maar geschoren… (vrij naar Spongebob Squarepants).

 2. iggy zegt:

  Ik ben lid van Groenlinks, maar vind het democratisch gehalte van GroenLinks steeds beroerder worden. Een politieke discussie die gevoerd wordt op een Amerikaanse LinkedIn server, waar alle bijdrages onder Amerikaans recht vallen…. daar doe ik uit principe niet aan mee. Ik Begrijp niet waarom GroenLinks niet beter uit legt waarom er voor een bepaalde ‘socialmedia’ technologie gekozen wordt. Daarnaast: ik had mij niet ingeschreven voor het congres, omdat mijn kinderen soms ook wat aandacht nodig hebben, naast mijn zeer drukke vrijwilligerswerk bij de oprichting van een operatief energiebedrijf. Nu barst er een discussie over Kunduz los, waar ik als lid absoluut wel wat in te zeggen zou willen hebben. Op geen enkele manier heb ik inspraak in het partijstandpunt. En de gepensioneerde partijtijgers hebben het straks weer voor het zeggen op dat domme congres. We leven anno 2012, hebben al een decennia lange discussie over ‘de kloof tussen burger en politiek’ achter de rug en ik kan nog steeds niet via internet stemmen over de partijstandpunten. GroenLinks: verbaas je niet als je geen jongeren aan je kunt binden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *