De 9/11 aanslagen zijn in SCENE gezet door de VS

fotoHet lijkt er sterk op dat de VS terreur aanslagenin eigen land uitvoert om oorlogen te rechtvaardigen.
Er zijn echt 2 vliegtuigen in die flats gevlogen ze zijn echt ingestort, maar dat instorten kwam niet door die vliegtuigen of de brandstof, maar omdat de gebouwen zijn opgeblazen.
Er is nu een film gemaakt. Loose Change, over deze en andere rare, niet kloppende, feiten.
Als je die bekijkt, dan kun je bijna niet anders dan concluderen dat de aanslagen door de VS zelf zijn georganiseerd.

In het Pentagon zou ook een groot vliegtuig zijn gevlogen, maar de 6 ton zware motoren hebben zelfs geen schrammetje op de muren van het Pentagon achtergelaten.
Het gat in de muur is wel ongeveer even groot als van de inslag van een kruisraket….
Bovendien is er een foto van een groot vliegtuig dat op het Pentagon aanvliegt en vervolgens net op tijd optrekt, zoals een bommenwerper dat doet. Het zag er uit als een C130, een groot transport vliegtuig.
Bij het Pentagon zijn ook geen resten van een vliegtuig geborgen, dat zou allemaal verdampt zijn. Er kan echter niet genoeg brandstof in een vliegtuig om alle metaal van dat vliegtuig te verdampen, zeker niet als de brandstof als open vuur verbrandt, zoals bij een crash.

Dan is er nog een vliegtuig buiten de stad neergestort, daar zijn ook niet de resten van een compleet vliegtuig geborgen. Alsof dat vliegtuig helemaal niet bestaan heeft.

Het instorten van de Twin Towers en WTC7, een 40 verdiepingen gebouw ernaast, zag er preciez zo uit als bij het echt opblazen van een gebouw dat gesloopt wordt.
Bij de sloop van een hoog gebouw wordt de steunende constructie in het gebouw tegelijk opgeblazen, zodat het gebouw evenwichtig, recht naar beneden stort.
Het gebouw WTC7, was helemaal niet geraakt en stortte ook in, precies alsog het was opgeblazen.
Dus werd het opgeblazen.

Ook de films van hert instorten van de Twin Towers, vertonen pluimen van explosies tijdens het instorten.
Er zijn ook explosies te horen op video’s en geluidsopnamen, ook voor het instorten van de torens. Dat moet dus het voorbereiden van de gecontrolleerde sloop zijn geweest.

Allemaal onverklaarde zaken, die daardoor tot de conclusie leiden dat de VS de aanslagen zelf organiseerde

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

19 Reacties op De 9/11 aanslagen zijn in SCENE gezet door de VS

 1. Wessel zegt:

  Avatar van Wessel
  Héé Henk, je moet niet alle films geloven hoor, die ze maken. Pure propaganda.

 2. Wessel zegt:

  Avatar van Wessel
  Leg even een link naar die film aan die wél werkt.

 3. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Ga naar youtube.com en zoek op die site naar Loose Change. Deel I en II. Prik je vervolgens even net zo makkelijk door de argumenten heen als de rest van de wereld al deed?

  Eenzijdige pseudo wetenschap, noemt men dat. Al zo oud als de Roswell incident.

 4. henk daalder zegt:

  Avatar van henk daalder
  het gaat me niet om de film, maar om de feiten die behandeld worden.
  Weerleg liever de feiten, als dat mogelijk is.

 5. francis zegt:

  Avatar van francis
  ach ja
  alles kanhet maakt me niets uit

 6. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Welke feiten? Doe er maar eentje, dan weerleg ik hem.

 7. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Laat ik een feit nemen.

  Die pluimen. Er waren op de film inderdaad pluimen aan de zijkant van het gebouw te zien. Let wel, dat waren enkele pluimen, die bovendien op verschillende plaatsen en zonder enkele regelmaat te zien waren. Bij gecontroleerde sloop zijn er rondom een gebouw duidelijk explosies te zien.

  Bovendien: is een pluim een explosie? Of is het een raam dat openbarst, door de druk van het instortende gebouw, en waardoor opgehoopte stof naar buiten komt. Of, is het een waterleiding die barst, veroorzaakt door de trillingen die het gebouw veroorzaakt, dat immers instort. Explosies is wat te kort door de bocht. En al helemaal niet bewezen.

 8. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Nog een feit.

  Dat gebouw wat ook instortte, WTC7. Dat was een gebouw dat op dezelfde fundering staat als de Twin Towers. Als een soort communicerende vaten stonden de gebouwen met elkaar in verbinding. Dat was bedoeld om trillingen, veroorzaakt door wind en lege energie, zoals die ontstaat door de voetstappen van mensen en bijvoorbeeld de bewegingen van liften, op te vangen.

  Als dat systeem van trillingen opvangen en verdelen verstoord wordt, door bijvoorbeeld het instorten van een van de gebouwen, dan heb je een probleem. Helemaal als WTC 7 de gigantische trillingen van het instorten van de twee wolkenkrabbers heeft opgevangen.

  Bovendien moeten we ons deze vraag stellen: waarom zou je als complotsmeder ook nog WTC 7 opblazen (lees: van springladingen voorzien) als je het oog van de wereld toch al op je hebt gericht, doordat je twee symbolen van Amerika hebt opgeblazen? Dat valt in het niet, die WTC 7. En het doel is immers al bereikt.

  Dat er sprake is van het falen van geheime diensten, door met name de opvallende denkfout die zoals eerder is gemaakt in Pearl Harbour, namelijk dat men onkwetsbaar was op eigen bodem, ben ik meteen met je eens. Men heeft naar aanleiding van die fout zowel in Israel als Amerika een aparte afdeling in het leven geroepen: The Devils Advocate. Een afdeling die elke vigerende veiligheidstheorie in twijfeltrekt, door het onmogelijke geachte te bedenken.

  Blunders? Zeer zeker. Een complot van binnenuit, dat niet. Dat had veel makkelijker gekund.

 9. John zegt:

  Avatar van John
  Beste Robert en anderen: informeer jezelf aub voordat je conclusies trekt (en van alles roept). Zie de links op mijn weblog en m’n vele bijdragen.
  WTC7 vertoonde ook duidelijk “pluimen” zoals Robert het noemt en er was geen goede reden voor dat gebouw om in te storten, dat schrijft het officiële rapport zelfs. Vreemd dat niemand dat weet of iets interesseert hè? Misschien is dat zo omdat ons direct na 9/11 werd duidelijk gemaakt hoe het gegaan is en wie erachter zou zitten. Mensen zijn zo makkelijk te manipuleren (angst werkt als een tierelier en tel daarbij op ons traditioneel onvoorwaardelijke vertrouwen in de overheid).
  Iedereen die vragen stelde of kritisch was, werd doodgezwegen en genegeerd in de VS. Er zijn al vele mensen naar buiten gekomen, ook uit de Bush-administration zelf – maar niets in de massamedia. Het is not done om je mond te openen. Dat betekent niet dat het geen inside job is geweest!
  Wat valt er op persoonlijk niveau te leren omtrent 9/11: dat mensen zich nog veel meer onafhankelijk mogen gaan leren opstellen en loskomen van hun overtuigingen over de wereld – je bent niet je gedachten; mensen die zichzelf het meest identificeren met (hun ideëen over) de buitenwereld, hebben de meeste moeite om met dit soort omslagen om te gaan. Zo heb ik ervaren.

 10. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Zeg John Kuhles,

  Het is wat al te makkelijk om aanmatigend te stellen dat ik me niet geinformeerd heb. Dat heb ik namelijk wel, zoals blijkt uit mijn reactie hierboven. En je weet dat ik me ook op jouw site geinformeerd heb. Je reageerde immers tot twee maal toe op een column van mij naar aanleiding van je televisie optreden. Niet zo lullig doen, maar de discussie aangaan. Ik meen dat jij op je site iedereen wilt doen geloven dat er sprake is van een alien abduction, als we het hebben over jouw persoon. Vindt je het heel erg, dat ik verhalen van dergelijke lieden met een flink korreltje zout neem?

  Neem bijvoorbeeld het instorten van WTC 7. Het FEMA constateerde dat verder onderzoek noodzakelijk was, omdat het niet aannemelijk was dat de ineenstorting door een brand was veroorzaakt, omdat dit nog nooit bij een ander gebouw was geconstateerd. Daar zet ik tegenover dat het nog nooit is gebeurd dat twee wolkenkrabbers op korte afstand van een gebouw zijn ingestort, en dat daar wellicht een oorzaak gevonden kan worden. Dat heeft niets te maken met het ontbreken van een gezonde argwaan tegen de overheid, maar met gezond verstand.

  Overigens, ik hoor je niet over de inhoudelijke argumenten in mijn eerdere antwoorden. http://video.google.nl/videoplay?docid=5653955826753385916 zie e een video van de ineenstorting van WTC 7. Ik zie geen rookpluimen. Wel die ramen waar ik het eerder over had.

 11. henk daalder zegt:

  Avatar van henk daalder
  WTC7 is ook gesloopt omdat daar belastend materiaal van de SEC en andere overheids organisaties werd gearchiveerd.
  Je hebt gelijk vwb de mogelijke alternatieve verklaring van die wolkjes. Hoewel het veel waarschijnlijker is dat de ontluchting van een verdieping via de ramen van die verdieping zelf gebeurd, daar is de druk veel hoger.
  Tenzij de theorie klopt dat de vloeren al voorop liepen met instorten.

  Toch is het uiterst ongeloofwaardig dat een gebouw dat zo stevig is als het WTC, zo stabiel,
  rechtstandig
  in vrije val instort.
  De toerns haddeneen bijna massieve stalen buitenkant
  En een stalen en betonnen kern in het centrum.
  Die massief stalen buitenkant kan er aanbijgedragenhebben dat het rechtstanding inelkaar zakt, maar niet met de snelheid van een vrije val.
  De betonnen kern zou er altijd voor gezorgt hebben dat het gebouw gedeeltelijk overeind blijft of scheef valt.
  Tenzij die betonnen kern met verschillende explosies is verpulverd.

  Overigens kan ik me goed voorstellen dat ze de torens hebben opgeblazen, want dat kun je beter doen dan laten omvallen over vele andere gebouwen heen.

  Maar dat opblazen kan alleen als je enkele weken de tijd hebt om al de benodigde explosieven te plaatsen.
  Dat hebben ze nooit in die 30 min na de vliegtuig inslag, kunnen aanbrengen, en het springen kunnen coordineren.
  Dat soort zaken is in de weken vooraf al ontworpen en aangebracht.
  Toen het vliegtuig er in was gevlogen hoefden ze alleen maar een ogenschijnlijk logisch tijdstip te kiezen.
  Dat tijdstip vind ik wel dom gekozen.
  Want publicitair was het veel slimmer geweest als alle inwoners hadden kunnen ontsnappen.
  De amerikaanse organisatoren van deze aanslag hadden alle ruitme om in de dagen erna een spannend proces te regisseren, van een bijna instortend gebouw waar ze nog net op tijd alle mensen uit konden redden.
  Inclusief de beknelden die live werden bevrijd.
  Allemaal mogelijkheden om eigen helden te creeren en te tonen dat de VS niet klein te krjgen is.

  Dat is allemaal niet gebeurd.
  Dus is het waarschijnlijker dat verzekeringsgfraude de echte drijfveer is.

 12. John zegt:

  Avatar van John
  Volgens mij zie je ze vliegen Robert (vandaar je achternaam misschien:) ->> Ik ben niet de persoon die jij denkt dat ik ben, ik heb geen eigen website, slechts het VK-weblog dat je nu natuurlijk uitgebreid hebt bekeken.
  De pluimpjes zijn bij WTC7 ook rechtsboven te zien. En nu zie ik ze, bedankt voor deze video Robert, ook aan de voorkant, maar wel pas als het gebouw weg is: dan zie je de rook die door de ramen is gekomen (is dat wat je bedoelde met ‘die ramen’?).
  Succes met het vinden van je waarheid.

 13. henk daalder zegt:

  Avatar van henk daalder
  Ook het feit dat WTC7 rechtstandig instortte, is eigenlijk alleen verklaarbaar als dat veroorzaakt werd door springladingen van een sloper.
  Op zich verklaarbaar, maar het had ook later gekund, tenzij het al in de weken voor de aanslag was voorbereid.

  Ik ben met Robert eens dat eht neergaan van de twin towers ook WTC7 in gevaarbracht en waarschijnlijk alallerlei beschadigingen heeft veroorzaakt.
  Maar dergelijek gebouwen zijn zo taai, die storten niet zomaar is, en zeker niet zo netjes als WTC7.
  Dat kan alleen maar geregiseerd zijn geweest.
  Op zich is daar niets op tegen, maar wees daar dan eerlijk in als overheid, organisatie of verzekeraar.

 14. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Ach, John, mijn oprechte excuus. Ik dacht in mijn enthousiasme dat ik met echte Fox Muldert te maken had. En wie weet ben jij dat ook wel, je weet het nooit, met die alien obductees.

  Echter, ik zoek geen waarheid, ik bekijk de zaak van meerdere kanten. Over die rookpluimen lust ik er nog wel een paar. Die horen aan de zijkant te zitten, op elke verdieping. Overigens, http://dump.geenstijl.nl/mediabase/2477/8b412a73/index.html%3Edit%3C/a%3E%20is%20een%20filmpje%20van%20een%20sloopongeluk%20in%20Utrecht.%20Stort%20vrij%20recht%20in.%20Of%20denk%20jij%20eerder%20aan%20een%20complot?%3C/a%3E

 15. Robert Engel zegt:

  Avatar van Robert Engel
  Waar bleef dat linkje wat ik gaf? Daar stond een gebouw op dat instorte, vanwege een ongeluk. Geheel en al rechtstandig.

 16. Maurice zegt:

  Avatar van Maurice
  Waarvoor zouden we de 11 september tragedie niet zelf in scène hebben gezet, door onze ogen amechtig gesloten te houden voor alle vliegtuigrampzalige kwalen van de samenleving, ondanks de daaraan te wijten educatiefste “tornadobomproeven” op onze vliegtuigen sinds 6 oktoner 1981, die we uiteraard slechts wereldwijd met Bijlmerrampen, inclusief de echte, konden blijven ontkennen?!

  Zo was de 11 september tragedie tenminste nog vrij expliciet vijftien jaar van tevoren voorspelbaar, getuige de publicatie ervan in het Algemeen Dagblad van 15 januari 1988 op pagina 2!

 17. anoniem zegt:

  Avatar van anoniem
  Het is een oude VS traditie een smoes te hebben, of te maken, voor oorlog.
  Wilson had in 1917 het Zimmermann telegram, Delano Roosevelt liet Japan met Nederlandse steun Pearl Harbor aanvallen, Johnson was als een kind zo blij met de niet bestaande Ton Kin Golf torpedoaanvallen, Bush sr liet Saddam in de Koeweit val lopen, en Bush jr liet twee torentjes opblazen.

 18. andreo zegt:

  Avatar van andreo
  Ik kan haast niet geloven dat iemand,na alle onwaarschijnlijkheden die er aan het instorten van de gebouwen kleven, de belachelijke fouten die er gemaakt zijn door de Amerikaanse regering, al het beeldmateriaal dat er bestaat en vooral vragen oproept, nog kan geloven in de verklaring zoals door de Amerikanen wordt gegeven.
  Ik vind het jammer dat er zo weinig aandacht word besteed aan dit onderwerp door de serieuze media. De makke schapen die alles slikken zoals het ze wordt voorgekauwd door de VS zullen dit zonde van de tijd vinden maar het zou toch een boeiend item kunnen zijn. Als laatste, propaganda is een middel voornamelijk gebruikt door regeringen……

 19. ir.jtamboer zegt:

  Avatar van ir.jtamboer
  Alleen naieven mensen kunnen geloven dat dit echt door niet amerikanen is gedaan het is gewoon door bush en de zijnen gedaan waarom waren alle joden vrij zonder dat er een feest was
  Ook stort geen een zo`n groot gebouw rechtstandig naar beneden toe ,ook was het smeltpunt veel te hoog voor een vliegtuig dit waren explosieven en niets anders en zo zijn er nog 10 tallen voorbeelden droom verder jtamboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *