BandOpSpanning.nl, rendabel en ook nog goed voor het milieu

www.bandopspanning.nl is het adres van een dienstverlener die je autobanden op spanning houdt. Het kost maar een beetje, en levert meer op aan bespaarde brandstof. Natuurlijk, Jij houdt je banden perfect op spanning, toen je ze een half jaar geleden op pompte…
Maar gemiddeld, rijden we op te zachte banden. Dat kost ons landelijk een gigantische sloot brandstof en onnodige CO2 uitstoot. Optimale bandenspanning geeft de minste rolweerstand. Maar dan moet je wel regelmatig controleren en bijpompen.
Het bedrijf Band op spanning verkoopt abonnementen, voor groepen van minstens 25 auto’s. Bijvoorbeeld voor een bedrijf met een parkeerterrein in de buurt. Of een gemeentelijk parkeerterrein of parkeergarage.
Gegarandeerd dat het geld oplevert, tussen de 25 en 150 EUR per jaar per auto.

Met een groep sluit je een abonnement af, en zonder dat je er verder wat voor hoeft te doen, zorgen zij er voor dat jouw banden op spanning zijn.
Met mobiele apparatuur komen ze een paar keer per jaar langs, en controleren de banden van auto’s met een abonnement. Pompen ze op tot de optimale banden spanning en signaleren mogelijk lekke banden. Je merkt er verder niets van en rijdt toch, zonder omkijken met optimaal opgepompte banden.
Wil je geen gefruts aan je troetelbeestje, dan leg je een rode kaart achter de voorruit.
Maar dat hoeft alleen als jouw bedrijf of parkeergarage-exploitant een abonnement heeft afgesloten.
Dat moet nog wel even gebeuren.
Past perfect in elk gemeentelijk klimaatplan, het is het eerste winstgevende onderdeel met positief klimaat effect.
Eigenlijk hoort er geen parkeerterrein meer zonder een BandOpSpanning abonnement.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *