Kruidvat verkoopt chinese gevangenen organen?

10% van de chinezen hangt de Falun Gong aan. Veel van hen worden gevangen gehouden. Om hun organen te oogsten als ze nodig zijn voor een andere chinees.
En de andere chinezen vinden het gewoon dat die falun Gong aanhangers worden vermoord en bestolen van hun organen.
Zouden wij het gewoon vinden als onze SP’ers hier worden gezien als bundeltje reserve organen, die je zo kunt grijpen?
Of onze limburgers, wilt u een orgaan van een limburger, die er voor vermoord moet worden? Dan gaan we onze limburgers extra gezond houden.
Daar moet ik steeds aan denken als ik langs het Kruidvat fiets. Het Kruidvat is eigendom van van het chinese conglomeraat AS Wong.
Wanneer zou je daar organen kunnen bestellen?
En gaan we die dan ook kopen, ook al weten we dat gewone chinese burgers, daarvoor in gevangenschap, gezond worden gehouden, tot ze worden afgemaakt voor een koper van hun organen.
Mijn goedkope overhemd zou ook door chinese handen gemaakt kunnen zijn, zouden die nog leven, of al ten prooi gevallen zijn aan de organen inlever dienst.
China is een dictatuur, waar organisaties en lokale overheden tot op grote hoogte hun gang kunnen gaan, zolang de overheid het goed vindt. Philips heeft er fabrieken, Eindhoven heeft een stedenband met Nan Jing. Zouden er al nederlanders rond lopen met een nier uit Nan Jing?
Als de chinese overheid wil dat ze het leven van AL hun burgers respecteren, dan kunnen ze dat regelen.
Ik zou me diep schamen als chinees bestuurder.

De Falun Gong is een beweging die een soort Tai Chi beoefent.
Het is een gezondheidsleer met bewegings oefeningen.
Maar door de onderdrukking in China, krijgt de Falun Gong er een extra dimensie bij: die van het toekomstige China.
Waar vrije denkers China verder brengen. Nu kunnen ze zich nog optrekken aan andere landen, niet dat China een achterlijk land is, materieel dan. Er wonen slimme mensen in die dictatuur, maar wel met een risico.
Moreel is het een verwerpelijk land, vanwege die orgaan gevangenkampen en omdat ze de Tibetaanse bevolking uitmoorden zoals de amerikanen de indianen hebben weggewerkt.
Denk daarom nog even langer na voor dat u iets goedkoops, made in China, pakt.
Wilt u in een wereld leven waar mensen in gevangenschap in leven worden gehouden totdat hun organen nodig zijn?

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Kruidvat verkoopt chinese gevangenen organen?

 1. Erik zegt:

  Avatar van Erik
  Tjonge, wat weet u er veel van.. bent u wel eens in China geweest? Van tijd tot tijd duiken dit soort ‘broodje aap’ verhalen op. Jaren geleden werden toeristen in Zuid-Amerika wakker in een bad met ijs, beroofd van hun beide nieren en keurig dichtgenaaid. De verhalen werden met grote stelligheid verteld, maar er is nog NOOIT iemand opgedoken die op deze manier een familielid had verloren.. Fantastische verhalen, te gruwelijk voor woorden.. maar zonder bewijs is het gewoon laster. Wanneer het 10% van de chinese bevolking betreft, zoals u beweert, hebben we het over 100 miljoen mensen. De Duitsers hebben in 5 jaar tijd minder dan 10 miljoen mensen geinterneerd en al in de jaren 40 waren er niet alleen geruchten, maar ook controleerbare berichten van ontsnappingen, waren er mensen die iemand kenden of gezien hadden die uit een kamp ontsnapt waren. Nu hebben we het over 200 miljoen mensen, in een periode van 50 jaar.. waar zijn de massagraven, waar zijn de vluchtelingen, waar liggen de kampen? U kletst… Uw inzet zou een betere zaak waardig zijn..

 2. henk daalder zegt:

  Avatar van henk daalder
  Beste Erik,
  Dank voor je terugkoppeling.
  Hoe heb jij in juni juli het nieuws gevolgd?
  Zoek eens met google op de woorden
  “falun gong suppression organs”
  En LEES eens wat van wat je vindt.

  Zo is er een gevangenen kamp speciaal voor Falun Gong aanhangers, daar in zijn er tot nu toe zo’n 10.000 verdwenen en al 6000 zijn er gestorven.
  Terwijl ze er juist heel gezond in gingen.
  De kill-rate is er een stuk hoger dan bij andere kampen in China.

  Een goed boek om je een klein beetje in China te verdiepen is “De China code ontcijferd” van Henk Schulte Nordholt
  Hij woont en werkt er al 20 jaar.
  Niet dat hij mijn observatied heeft bevestigd. maar als je zijn boek gelezen hebt, kun je het nieuws over China een beetje op waarde schatten.

  Ik heb zelf een keer tai Chi les gehad van een chinees. Iemand die in het westen op reis was en rechtstreeks uit China kwam.
  Hij had een door de staat geaccepteerde vorm van Tai Chi bedacht en mocht dat in de wereld uit dragen.

  Hij werd echter heel erg nerveus van onze vrijmoedige vragen, over variaties die wij als westerse Tai Chi beoefenaren probeerden.
  En bij de woorden Falun Gong sloeg hij helemaal dicht.
  Nadat hij duidelijk had gemaakt waar dat toe leidde in China.
  Hij haalde op zeer beleefde manier zijn vinger voor zijn keel langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *