Virusinfectie, gelukkig alleen de PC

Zo maar in eens merk je dat je computer wel heel erg druk aan het communiceren is. Je virusscanner staat aan en heeft regelmatig gemeld dat hij weer een SOBER virus in een emailtje had gewist. Maar is het niet gezond. Dat klereding wordt zelfs traag! Dus de Avast virusscanner maar eens aangezet om de hele computer te scannen. Volgens icsalabs.com was hij toch 100% goedgekeurd Voor het weekend vond die niets. Nu wel, en hij wil ook nog een “boot scan” doen. Dan kun je er verder even niets met je PC. Er blijken toch behoorlijk wat besmette emails in de verschillende mappen te zitten…. Kost allemaal veeeeel tijd.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Virusinfectie, gelukkig alleen de PC

 1. Alib zegt:

  Avatar van Alib
  Kortgeleden stapte ik over op Mac. Na veel gedoe met windows, altijd gezijk (zeek,gezeken, dus wat mij betreft met ij). Mac werkt fantastisch, het werkt altijd. En als het niet werkt, blijkt er toch -deep down- iets te werken.

  Tot je een weblog begint bij Vk. Blijken ze het nog niet door te hebben in Vk-land: ze baseren het systeem op Msoft-shit. En werk je met Mac en aansluitend Safari, dan heb je een probleem. Niet onoverkomelijk, maar makkelijk wordt het je niet gemaakt.
  Dat is het aardige van Apple-programmatuur: het is altijd toegankelijk, en voor alles is een oplossing. En weinig paniek meer: virusaanvallen lijken niet te bestaan. Het valt me van de Vk tegen dat ze nog (deels?) op Msoft leunen. Buiging voor Publiek, blogman & Co? Bang de Titanic-vaart te missen?

  Bespaar je de tijd, stap over op Mac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *