Pssst, Barend en van Dorp hebben banden met de hofstadgroep!

fotoOp dit moment verteld een mevrouw bij BvD dat ze gestalkt wordt door de politie omdat die vermoedt dat de vrouw banden heeft met de hofstadgroep. Ze zou aan het “radicaliseren” zijn en daarom past de politie de techniek “verstoren” toe. Dat betekent dat er gemiddelod 5 keer per dag een politieauto voor de deur stopt, de politie stapt uit, doet wat en gaat verder. Daarnaast wordt ze hinderlijk gevolgd als ze boodschappen doet of haar kinderen naar school brengt. Volgens haar advocaat is haar voormalige vriend gezien in het zelfde internetcafe als mensen die de AIVD tot de hofstadgroep rekent. Het probleem is nu dat Barend en van Dorp, en Jan Mulder, deze mevrouw vanaf nu kennen. En dus ook banden met de hofstadgroep hebben. Het verhaal uit netwerk kringen is dat iedereen met iedereen een band heeft, in hooguit 6 kennissen. Bij welk onderwerp zou de AIVD gaan vinden dat BenvD, en JM, aan het radicaliseren zijn? Bij hoeveel stemverheffing van JM zouden ze bij de AIVD ongerust worden? En zouden die politiestalkers het ook zien als de fiets van die mevrouw gejat wordt, of de auto opengebroken? Of doet de politie dat al zelf, in het kader van het stalken?

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *