Lower parking fees in Graz, for cleaner cars

fotoIn Graz loopt een project om het gebruik van schonere auto’s te promoten. Eigenaren kunnen hun schonere auto bij d egemeente aanmelden en als hij aan de eisen voldoet, krijgen ze korting op het parkeren. Zelf stelde ik een aantal dagen geleden voor om ZEV’s gratis te laten parkeren Natuurlijk moet je een dergelijk voorstel onderbouwen en ik vond een EU project, waarin Graz meedoet met deze parkeeractie. Leuk dat het schrijven van zo’n blog je stimuleert om verder op zoek te gaan, en dat je dan ook wat nieuws vindt. Hoewel, nieuw, het is een EU project uit 2000 dat nog t/m 2006 loopt. Maar ze vragen nog nieuwe voorstellen. Nog tot 22 dec 2005 kun je nog voorstellen in dienen om mee te dingen naar een deeltje van de 214 miljoen EUR die in deze ronde verdeeld worden.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *