Jan Mulder, er is hoop op mooiere windparken

fotoHet had inderdaad mooier gekund met die windmolens in de flevopolders. Ze hadden en kunnen in de toekomst, mooier in het landschap ontworpen worden. Met het guldenlijn principe, lange lijnen windmolens met slechts elke km 1 molen, en die lijnen blijven minstens 8 km uit elkaar. Maar het leukste komt nog, die windmolens kunnen ook gedeeltelijk van jouw zijn, dan rijdt je langs je eigen groene stroom bron. Dat is pas echt leuk, en mooi. Vraag maar eens aan een boer met eigen windmolens.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Jan Mulder, er is hoop op mooiere windparken

  1. arie zegt:

    Avatar van arie
    Henk, in zijn column klinkt het leuk, de werkelijkheid is meer. Grappig dat jij erover schrijft, ik klom vanmorgen gelijk achter de laptop toen de CAMU verscheen. Ik heb het middendeel van zijn column iets bewerkt (vooral windmolen vervangen door auto). Enzovoort.
    Arie
    P.S. Door ’s morgens t schrijven, merk ik nu, sta je op prime ime natuurlijk onderaan de lijst. Ik wil ook gelezen worden, stom dus. Maar ja, het inspiratiemoment…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *