Het Energie IQ van Alan Greenspan

fotoZijn inzichten op energie gebied, daar heb ik zo mijn twijfels bij. Deze meneer voorspelt en beinvloed de aandelen markten wereldwijd. Maar zijn visie op energie? – Eerst hadden we hout en steenkool – toen ontdekten we olie en alles was goed – de olie gaat ergens de komende 40 jaar opraken – maar dan zal er heus wel een nieuwe energiebron op komen duiken – welke weet ik niet… Voor echte energie: kijk naar windenergie en direct omgezette zonenenergie met zonnecellen Nu al is de groei capaciteit 1 Borsselecentrale per jaar, dat is productie van zonnecellen, dus het opgesteld vermogen groeit exponentieel. Een opkomende markt, meneer Greenspan!

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *