Uw machinist heeft vandaag gekozen voor snelheid, niet voor comfort

De machinist van de trein Den Haag – Eindhoven, meldt meteen buiten het station, dat we eerst een stukje langzaam moeten rijden. Daardoor zal vertraging ontstaan voor station Rotterdam. Er ligt een zieke zwaan langs de rails, en als we daar met 120 langs scheuren, dan wordt het arme beest onder de trein gezogen. Dat willen we niet en daarom gaan we er met een gangetje van 40 langs. Maar, zegt de machinist, daarna zullen we lekker doorrijden en de opgelopen vertraging bij Dordtrecht al weer ingehaald hebben. Helaas, tussen Rotterdam en Dordtrecht springt de ATB beveiliging aan, en komen we volledig tot stilstand. “Tja, ik ging hier even te hard, en de beveiliging sprong er in. Nu zullen we ook bij Dordtrecht enige vertraging hebben, mijn excuses voor de vertraging.” Gelukkig kan de machinist zijn snelheids behoefte tussen Dortrecht en Breda goed bevredigen. Hij houdt ons goed op de hoogte en biedt opnieuw zijn excuses aan. Nu voor het extra schudden van de trein, dat komt door de hoge snelheid. “Deze machinist heeft vandaag gekozen voor snelheid en niet voor comfort” Maar zo kunnen we in Eindhoven weer helemaal op schema aankomen. Tussen Breda en Tilburg, gaan we weer langzaam, nu kan hij niet doorrijden omdat we achter de sneltrein naar Den Bosch zitten, maar voorbij Tilburg zullen we wel lekker kunnen doorrijden.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Uw machinist heeft vandaag gekozen voor snelheid, niet voor comfort

 1. Pim Pulker zegt:

  Avatar van Pim Pulker
  nu kan hij niet doorrijden omdat we achter de sneltrein naar Den Bosch zitten

  hahaha

  errug leuk
  PP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *