Snel nog even tanken, Rita komt er aan

Bij Katrina, de vorige orkaan, piekten de benzine prijzen een week of twee. Nu komt Rita er aan, en dreigt precies over het belangrijkste olie bedrijven gebied te trekken. Wat zal onze benzine prijs deze keer doen. Gezien de piek de vorige keer, kunt u nu het beste voor een week inslaan. Een actueel beeld op cnn en http://www.theoildrum.com/ Met dank aan Peakoil. En u weet wat er aan gedaan kan worden.. Heeel veeel windmolens bouwen, om daarmee het broeikas effect af te remmen. Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal orkanen, niet toeneemt, maar door de gestegen temperatuur, worden ze wel vaker steeds heviger. Windmolens zijn de goedkoopste vorm van duurzame energie. En dus het goedkoopste middel om het broeikaseffect af te remmen. Overigens is op www.goedkooptanken.nu een opmerkelijk verschil in de prijsontwikkeligne te zien tussen merk-tankstations en echte witte pompen. Waar merk-tankstaions een piek vertoonden in een verder steeds stijgende trend, vertoonden de witte pompen na Katrina een breekpunt en bleef daar debenzineprijs dalen. Dat is een indicatie dat merkstations ons met een kartel voor de gek houden. Op naar de witte pomp.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *