Is Nova 3 keer de Volkskrant? CDA censuur!

Volgens CDA’er Verhagen is het TV programma Nova 3 keer de Volkskrant, dus moet het weg. Dat zei hij bij het programma BvD. Dat was zijn motivatie om de publieke omroep op te blazen. “De NPS moet definitief opgeheven worden”, zei Verhagen op TV Persoonlijk vind ik het grote verschil tussen Nova en de Volkkrant, dat er in Nova interessanter en spannender geinterviewd wordt.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Is Nova 3 keer de Volkskrant? CDA censuur!

 1. anoniem zegt:

  Avatar van anoniem
  het is niet spannender of interessanter, het is tv versus krant. lezen of kijken heeft een ander effect, je ziet live de reactie van de geïnterviewde. een krantenjournalist spreekt vaak een uur of langer met een persoon en maakt daar een (hopelijk spannende) weergave van; een tv-journalist moet het in 10 minuten goed doen. ook een vak apart, lijkt me. rare vergelijking, nova is 3x volkskrant.

 2. henk daalder zegt:

  Avatar van henk daalder
  Ik vind het ook een rare vergelijking.
  Als politici rare dingen doenof zeggen, zit er meestal een andere bedoeling achter.
  Maar hier zei hijhet redelijk direct, hij vindt de NPS te links, dat mag niet en dus blaast hij het systeem op.
  Het CDA doet aan censuur

 3. Hans zegt:

  Avatar van Hans
  nova is inderdaad links, maar dát is m.i. niet het probleem, de vara is ook links. Wat het probleem m.i. is is dat nova gefinancierd word uit neutrale pot (nps), (nova zal alleen daarom al niet toegeven links of rechts te zijn). Beter zou zijn dat de vara haar eigen actualiteitenrubriek maakt en financierd. En dat de nps gewoon een ledenomroep wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *