Beton- en asfaltmaffia remt hervormingsbeleid

Nederland loopt achter, dus wat zetten we op de agenda: – 3 miljoen voor beter ondernemerschap en – 4736 miljoen voor asfalt en beton, nieuwe wegen en bredere wegen. En dat moet de komende jaren in deze verhouding geinvesteerd worden. Dit is te lezen in de “hervormings agenda” een document van EZ, LNV en VROM, waarin de gezamelijke hervormings inspanningen zijn samengevat. “Nationaal Hervormingsprogramma Nederland 2005-2008 in het kader van de Lissabonstrategie” Heet het voluit. Gezien de getallen, om te huilen. Hier worden we niet beter van. En blijft onze achterstand keurig van achterhoede kwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *