Aperots weblog volkskrant

Dit weblog is net door de 2400 klikkers heen gegaan. Op vrijdag 30 sept om 10.30 uur. Voor veelbloggers, zie de top 10, lijkt het net een aperots. Als je hard je best doet kom je daar in zicht. Ik bungel ergens onderaan op dit moment, en vraag me af, zal ik nu 1 of twee nieuwe blogs toevoegen? Eentje om weer in de top 10 te komen en eentje die er echt toe doet. Tenminste waarvan ik vind dat die er toe doet. Die mag dan de hele dag bovenaan staan. Deze doet er niet zoveel toe maar ik wilde deze grens van klikken van lezers wel even melden, want ik waardeer dat zeer, al die belangstelling. Ik zit ook op de aperots om gezien te worden. Maar het gaat me vooral om de lezers. Bedankt daarvoor!

Dit bericht is geplaatst in guldenlijn. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Aperots weblog volkskrant

 1. Jeroen Mirck zegt:

  Avatar van Jeroen Mirck
  Grappig: enerzijds bekritiseer je dat apenrotsgedrag, anderzijds doe je er volmondig aan mee.

 2. Tijdrover zegt:

  Avatar van Tijdrover
  Geert Wilders beweerde in ‘Jensen’ (heel even langsgezapt) dat iedereen in de politiek ‘ijdelheid’ kent. Denkt u daadwerkelijk dat zij er voor het volk zitten en niet voor henzelf? Veel mensen zijn liefdadig als de camera’s erop staan. Ik begrijp dat u uw lezers zeer op prijs stelt, maar ik denk wel dat de blogger zichzelf centraal stelt en dan pas de lezer. Ook al is het handig dit niet al te openbaar te maken…

 3. Solvejg zegt:

  Avatar van Solvejg
  Ik vind de vergelijking met een aperots zeer goed gekozen. T is ook voornamelijk een mannetjesaperots. Geeft niks, uiteindelijk gaat het toch om inhoud niet om scoren. We shall see, roof ze!

 4. Dunja zegt:

  Avatar van Dunja
  Hai,dat ik je nu pas ontdek?
  Handig dat archief onerzicht,beter dan die kalender!
  Wat weet jij veel!
  Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *